INTÉZMÉNY ELLÁTÁS - MINDENT EGY HELYRŐL

Magunkról

A Flor Magyarország egyik vezető higiéniai disztribúciós vállalataként 1994 óta szolgálja vevőit. Portfoliójában a tisztítószerek, higiéniai papírok, tisztítóeszközök és takarítógépek mellett az ipar és a HoReCa szektor számára szükséges speciális termékek egyaránt megtalálhatók. A vásárlók igényeinek kiszolgálását országos expressz kiszállítási szolgáltatás és takarítógép gyorsszerviz segíti.

Az elmúlt két évtized sikeres erőfeszítéseinek eredményeként a Flor a higiéniai és ipari tisztítási piac meghatározó szereplőjévé vált. Dinamikus csapata, nemzetközi háttere és 1500 m² területű logisztikai központja nemzetközi és hazai partnerek számára egyaránt piacvezető szolgáltatást biztosít. A vevői elégedettség kiemelten fontos cél a Flor csapata számára.

2010 januárjában a Flor csatlakozott a nemzetközi INPACS csoporthoz, mely egy fontos stratégiai lépés volt a termékportfolió szélességének és versenyképességének növelésére. A vezető márkák és gazdaságos ajánlatok növekvő direkt importja a vásárlói igények széles körének lefedését teszi lehetővé. Így a Flor átfogó higiéniai és fertőtlenítési megoldásokat tud nyújtani szinte minden alkalmazási területre az intézményfenntartók, szálláshelyek és vendéglátók számára.

Szolgáltatásaink:
  • Közvetlen és személyes vevőkapcsolat
  • Költséghatékony takarítási tervek kidolgozása
  • Műszaki segítségnyújtás
  • Országos expressz kiszállítás
  • Akár 24 órán belüli takarítógép gyorsszerviz az ország bármely pontján
  • Lízingkonstrukciók
  • Alkatrészellátás raktárról
  • Értékesítési utógondozás
  • Oktatás és tréning
Kiemelt márkáink
Minőség
A Flor elkötelezett a termékek és szolgáltatások magas színvonala mellett. A folytonos megbízhatóság és környezeti felelősség biztosítására cégünk megfelel az ISO 9001:2009 és az ISO 14001:2005 normáknak. Belső folyamataink rendszeres felülvizsgálata a folyamatos fejlődés és proaktív működés záloga.

Együttműködés
A Flor számára a kooperativitás kiemelt alapérték, mely a vevőinkkel való munkában legalább annyira fontos, mint kollégáink közt. A jól működő csapatmunka elengedhetetlen feltétele annak, hogy végfelhasználóink

Költséghatékonyság
Cégünk one-stop-shop szolgáltatásának köszönhetően vásárlóink a leginkább megfelelő termékek mindegyikét egy helyről tudja beszerezni. A széles portfolió a végfelhasználó higiéniai szükségletének minden szempontját figyelembe vevő megoldások kidolgozását teszi lehetővé. Az egy pontról történő beszerzés pedig az adminisztratív költségek csökkentése mellett a vevői igények mélyebb megértését is eredményezi.

Környezet
A Flor célja az iparágban keletkező emissziók, csomagolási hulladékok és a felhasznált energia folyamatos csökkentése. A kínálatban megtalálható vezető gyártók a legfrissebb környezeti előírásokat követik, melyet a gyártás EMAS, valamint a termékek Nordic Swan és EU ökocímke minősítése is demonstrál. A környezeti szempontok a működésünket biztosító többi partner kiválasztásakor is fontos szerepet játszik. A Flor saját működése is az ISO 14001:2005 rendszer szerint lett kialakítva.

Egészség és biztonság
A költségek és a környezetvédelem a vállalati döntéshozatal fontos aspektusai. Mi azonban azt sem felejtjük el, hogy termékeinket nap mint nap emberek ezrei használják. Az ő egészségük és biztonságuk kiemelt fontossággal bír, amikor csapatunk a legkisebb alkalmazási kockázatokkal bíró innovációk bevezetésén fáradozik.
Tóth László
ügyvezető igazgató